Politiek nieuws


Plaatsing  
 
02-11-2009  

ALA/AOV vragen over plan Almelo Nouveau

 

Aan het College van B en W gemeente Almelo

Betreft: Almelo Nouveau.
In de Twentse Courant Tubantia op donderdag 29 oktober j.l. verscheen een artikel over de plannen voor Almelo Nouveau. Uit dit artikel kwam naar voren dat de plannen voor Almelo Nouveau zoals die enkele weken geleden in de raadsvergadering naar buiten werden gebracht door wethouder Sjoers, bouwbedrijf Goossen en project ontwikkelaar Loostad wel erg broos zijn als het gaat om de gemaakte afspraken met de bedrijven die interesse zouden hebben. Uit het krantenartikel krijgen wij een totaal ander beeld dan hetgeen wethouder Sjoers de Raad mededeelde. Het één en ander roept bij de fractie ALA / AOV dan ook een aantal vragen op.

Wij stellen Uw College dan ook de volgende vragen
1. Is het juist dat er met de privé oogkliniek Zonnestraal nog geen afspraken zijn gemaakt, maar alleen verkennende gesprekken en dat men in het geheel geen plannen heeft om zich in Almelo te vestigen ?
2. Is het juist dat over de vestiging van een La Place restaurant in het ambitieuze nieuwbouwproject zelfs helemaal niet is gesproken?.
3. Is het juist dat in de gesprekken met de Eden City Groep slechts is gesproken in een voorstadium en dat men ook niet kan zeggen of er een welness en spa center in komt?
4. Is het juist, dat Yankee Doodle partyrestaurants in Assen weliswaar positief is over een vestiging, maar ook nog geen positieve toezeggingen heeft gedaan. ?

Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk antwoord op bovenstaande vragen.

Fractie ALA/AOV
H.J,.Koster

Naschrift redactie AlmeloNieuws.nl:
Yankee Doodle met vestigingen in Assen en Drachten is een dochteronderneming van Yabeco uit Groningen die onder andere bedrijfsnamen ook de horeca-exploitatie van het Abe Lenstra stadion in Heerenveen en de Martinikerk in Groningen in handen heeft. 

Archief
Terug naar vorige pagina