Politiek nieuws


Plaatsing  
 
31-10-2009  

TON (Rita Verdonk) wordt actief in Almelo


Reinout Castelein, voorzitter
 

ALMELO – Bij de komende raadsverkiezingen in maart 2010 zal Trots op Nederland/Almelo deelnemen aan de verkiezingen in Almelo. De nieuwe partij heeft veelvuldig contact gehad met Rita Verdonk en heeft de volledige steun van Verdonk's Trots op Nederland, zegt voorzitter Reinout R. Castelein (Castelein Consultancy BV). Andere namen die als kandidaten worden genoemd zijn: Harry de Olde, Dick Veenvliet (Veenvliet-Meubelen), Wouter Platjes (ex-Asito), Ronald Lubach (BabyKado.com) en Bianca Hofman.
Eén van de sponsoren is Hennie van de Most bekend van o.a. Preston Palace. Rita Verdonk komt 28 november naar Almelo om de ledenvergadering bij te wonen en de kieslijst vast te stellen van de Almelose afdeling van TON. Verdonk zal met afdelingsvertegenwoordigers  een ronde door Almelo maken waarbij ook een verzorgingshuis zal worden bezocht.
Rita Verdonk is ook op hoogte van de moeilijkheden in Almelo n.a.v. de naweeën van de gijzeling. Eén van de punten van het verkiezingsprogramma van de partij zal zijn het sneller laten integreren van allochtonen. Gedacht wordt hierbij aan de vele tolken die actief zijn in het stadhuis en soms €100 per uur zou kosten. De partij wil dan ook dat de allochtonen sneller de Nederlandse taal leren of zelf voor een tolk zorgen.

ingezonden mededeling:

Geachte redactie van Almelo nieuws.

Normaal gesproken zijn jullie altijd als eerste op de hoogte van laatste politieke nieuws in Almelo.
Wat schetst mijn verbasing...De geleraaf heeft een primeur. En wel: Trots op Nederland doet mee in Almelo.
Hoe kan dit??

Robert Goos

antwoord redactie:
Met een site die wordt gevuld door vrijwilligers en de computers niet continu zijn bemand kan dat voorkomen, maar wij doen ons best!
Overigens komen we bij TON Almelo weer enkele namen tegen met een ultra rechts verleden. Harry de Olde begon ooit bij de rechtervleugel van de Boerenpartij, stapte achtereenvolgens over naar Binding Rechts, de CP, LPF en Nieuw Rechts. Ronald Lubach was voorzitter van de lokale LPF en zei toen dat het dragen van hoofdoekjes in het openbaar verboden moet worden. Ook nodigde hij toen de rechts radicaal Vierling uit voor een spreekbeurt in Almelo. Later stapte Lubach over naar Nieuw Rechts. Robin Tolsma, de lijsttrekker van Nieuw Rechts in 2006, staat er dit keer niet bij. Hij schijnt tegenwoordig in Spanje te wonen waar hij een internet bedrijf heeft. Of Rita dit allemaal weet en blij mee is?
Ook TC Tubantia wijdt een bericht aan het verleden van deze personen.

Archief
Terug naar vorige pagina