Politiek nieuws


Plaatsing  
 
26-11-2008  

ZEMBLA reageert op reactie B&W

 

ALMELO - Het TV-programma ZEMBLA reageert op haar website op het persbericht van de gemeente Almelo dat ZEMBLA een eenzijdige benadering heeft toegepast en een éénzijdig beeld schets in haar uitzending over de vergunningenaffaire van Grandcafé "De Rechter" met de gijzeling van wethouder Kuiper en vier ambtenaren tot gevolg en het tipje van de sluier over de vermeende verrijking van wethouder Sjoers bij de aankoop van een grondkavel in 2004 in de wijk Kollenveld.

Ook verwijt de gemeente de researchjournalisten van ZEMBLA dat zij niet of nauwelijks hebben gereageerd op het aanbod van de gemeente Almelo om nadere toelichting op vragen te willen geven en behulpzaam te willen zijn bij het controleren van relevante feiten. Over de affaire De Rechter wilde de gemeente geen reacties geven omdat die zaak onder behandeling ligt bij de Rechtbank.   

ZEMBLA is een andere mening toegedaan en reageerde n.a.v. het gemeentelijk persbericht op haar website. Lees hier het persbericht van de gemeente en de ZEMBLA reactie daar op.  

Archief
Terug naar vorige pagina