Politiek nieuws


Plaatsing  
 
23-11-2013  

Toch tweede ring op Heracles stadion?

 

ALMELO – Op AlmeloAnders.nl het bericht dat het bestuur van Heracles Almelo weer terug naar af is en weer plannen maakt voor een tweede ring rond het huidige Polman Stadion. E.e.a. is gebaseerd op een paar tweetjes van de raadsleden Huub Isendoorn en Isra Abdullatif. Isendoorn is er zelfs van overtuigde en beroept zich op informatie.
Van de zijde van Heracles wordt nog niets vernomen, maar wethouder van sportzaken Jan van Marle liet publiekelijk wel weten dat er onlangs een constructief gesprek is geweest tussen de plannenmakers en het college van B&W.

De club stond in een patstelling omdat men het onderzoeksrapport van Ecorys niet wilde openbaren aan de gemeenteraad, maar eerst wilde bespreken met het provinciebestuur. De omgekeerde weg in bestuurlijk Nederland.

Uiteraard wordt het ‘nieuws’ breed becommentarieerd. Zo ook door de lokale Libertaristen o.l.v. Alberto Kampman, die te pas en te onpas op allerlei webmedia wel een mening geeft om bij de komende gemeenteraadverkiezing in 2014 een paar zeteltjes te veroveren. En dat is weer koren op de molen van anti-libertarisme die het ‘ware gedachtengoed’ van de Libertaristen naar voren willen brengen, want wanneer men dat doet op de Facebook-pagina van Libertarisch Almelo, wordt men subiet ‘ont-liked’ en kan men geen commentaar meer geven, zo werd AlmeloNieuws.nl bericht.

Archief
Terug naar vorige pagina