Politiek nieuws


Plaatsing  
 
11-03-2013  

Pittige vragen CU over stadion en buitensport

 

ALMELO – ChristenUnie-raadslid Jan Veenstra heeft dinsdag 12 maart ’13 een aantal pittige vragen in petto voor het college van B&W betreffende de bouw van een nieuw voetbalstadion en de aangekondigde bezuinigingen op vooral de buitensporten.
Betreffende de onderhandelingen over het stadion wil Veenstra meer weten over het alteratieve onderzoek inzake een stadion in de binnenstad waarbij mogelijk ook wordt gedacht aan een invulling van het stadhuis. Ook meldt Veenstra dat Action en Aldi mogelijke huurders zijn en bovendien wil het raadslid weten waarom het college geen meldingen doet inzake het niet aangegeven dat zij de financiële opzet (met doorverkoop van de grond , verkoop commerciële rechten en erfpacht voor grond onder stadion) niet accepteert.

Ook over de aangekondigde bezuiniging van 2,2 miljoen euro voor de amateursport heeft het CU-raadslid de nodige vragen. Zo zou de gemeente niet zijn ingegaan op aangedragen alternatieven door de Almelose Voetbalfederatie. Veenstra wil weten waarom niet?
Lees de bijlage in pdf.
 


CU-vragen over stadionplannen en bezuiniging buitensporten

Archief
Terug naar vorige pagina