Politiek nieuws


Plaatsing  
 
08-09-2012  

Gezellige verkiezingscampagne op Amaliaplein

 

ALMELO – Normaliter vinden de verkiezingscampagnes altijd plaats op de Koornmarkt, maar daar stonden deze keer kermisattracties en daar de ‘draaimolen’ van de politiek naast zetten werd wat teveel van het goede. De ‘campaigners’ weken dus uit naar het Amaliaplein en dat bleek ook wel gezellig.
Alleen fotograaf Coen Mulder kreeg zoveel folders, dat hij er nog niet uit is welk hokje hij rood zal maken woensdag a.s.

< Liberaal of Christen Democraat, met 'Emile' willen ze wel op de foto.


Update: 09-09-2012
Op TV ook tal van debatten die het er niet eenvoudiger op maken. Gisteravond was lijsttrekker Rutte te gast bij Pauw & Witteman. Cabaretier Freek de Jonge was er niet omdat onze premier liever niet bij deze VVD-zuurpruim aan tafel wilde zitten. Freek’s collega Theo Maassen nam de honneurs waar en had een interessante vraag aan Rutte: “Op wie denkt u dat alle ‘zakkenvullers’ en bankdirecteuren die de crisis veroorzaakt hebben woensdag zullen stemmen?”
Alleen de vraag al, zou fotograaf Coen een beetje kunnen helpen bij zijn keuze, denkt de redacteur van dit bericht.
En nog een tip. Waarom zou Pechtold (D66), die graag in het kabinet wil met het CDA en VVD, het toch zo slecht doen in de peilingen? Het antwoord is te vinden op Plein 66

Fotoreportage (13 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina